Lørdag 18. august var dagen for den traditionelle grillaften for aktive medlemmer og deres familier. Medlemmer mødes på Hedehusgården. Opgaverne fordeltes og med forberedte indkøbslister gik indkøbene let. Traditioner har godt af små justeringer ind i mellem og i år havde vi valgt at rykke spisningen til museumshallen. Da der udover vores eget særtog også skulle køres et større bryllupstog, blev der efter oprangering god plads i hallen til bar, anretterborde og langbordet til de 41 deltagere.
|
Som sædvanligt er der et større arbejde med tilrigning. Her slæber Kjeld stole. I baggrunden ses staldbygningen på Hedehusgården under nedrivning. |
|
Tog med stole, borde og diverse udstyr kører til museumshallen. I toget nogle af de arbejdsomme tilriggere: Benjamin, Kjeld, Claus W, Per og Peter. |
|
“Hvordan øger vi effektiviteten af brugerinterface i en driftssituation?” synes Claus W at tænke. |
Da borde og stole var på plads, begyndte medlemmer og familie at ankomme. Inden havde et par aktive nået at slå græs rundt omkring på Hedehusgården, idet den senere tids regn har fået det grønne til at spire.Vi afgik fra Hedehusgård med Rubjerg som mål.
|
Da et særtog med et bryllupsselskab lagde beslag på en del vogne, havde vi indsat D 13 som forløber for kaffetoget. Her ses D 13 i spor 3 foran M 25 med bryllupstoget, mens M 24 holder klar i spor 2. |
|
Aktive HVB’ere ser til mens bryllupstoget fyldt med festklædte gæster ruller ind i Rubjergs spor 1. |
|
Kaffen er drukket og lidt af det store kageudvalg forsvandt også. Men der var rigeligt til aftenkaffen også! M 24 med kaffetoget i spor 1 og D 13 som forstærkningstog i spor 2. |
Hjemme på Hedehusgården tændtes grillen op mens medlemmerne fandt pladser, købte øl og vin. Derefter var der rigelig og god mad til alle, inden endnu en togtur til Rubjerg i det tiltagende mørke. Hedeland er også smuk, når det er mørkt.
|
M 24 har løbet om og kobles nu til toget. Kort efter vender vi atter tilbage til Hedehusgården, varm kaffe og kage venter i museumshallen. |
Endnu en god grillaften var til ende. Adskillige nye aktive og deres familier oplevede grillaftenens traditioner og var med til at bidrage med god stemning og mad. I år kunne vi tælle 5 store hjemmebagte kager og gammeldags æblekage, flere slags kold kartoffelsalat, et antal grønne salater, hjemmebagt brød og hjemmelavet agurkesalat. Tak til alle for bidragene til mad, arrangement og højt humør.
Related